Hopp til innhold

Velkommen til JOTA-JOTI 2018!

Helgen  19-21..oktober 2018 deltar speidere over hele verden på JOTA-JOTI.

JOTA-JOTI handler om kommunikasjon og speiderfelleskapet.

JOTA-JOTI- Jamboree On The Air og Jamboree On The Internet, samler hvert år nesten en og en  halv million speidere over hele verden. Deltakerne kommer fra mer enn 150 forskjellige land! Dette gjør JOTA-JOTI til verdens største speider-arrangement!

JOTA - Jamboree On The Air. Her snakker speiderne sammen over radiosendere på kortbølgenettet. Det kreves en egen autorisasjon for å kunne bruke en slik radio. Speidergruppene samarbeider derfor med en radioamatør.

JOTI - Jamboree On The Internet, handler om å kommunisere over internett. Vi benytter ulik teknologi som sosiale medier, radio, webcam, TV-sendinger. For å chatte med andre speidere benytter vi en teknologi fra Internetts barndom som heter IRC. Chattekanaler tilbys gjennom ScoutLink, som har egne IRC-tjenere kun for speidere. Som i fjor er det også mulig å spille Minecraft sammen med andre JOTI-deltakere. Informasjon om deltakelse gis på ScoutLink.net, se også etter irc-kanalen #minecraft.
De som vil se direktesending fra JOTI rundt om i verden, eller delta på digitalt leirbål, kan gjøre dette via JOTI.tv

Registrering av norske grupper

Vi ønsker at alle norske JOTA-JOTI arrangementer registrerer seg. Lenke til dette skjemaet finner du under fanen "Registrering og påmeldte"
I etterkant av arrangementet vil dere få tilsendt et rapportskjema. Husk å ta bilder og samle gode historier fra JOTA-JOTI som dere kan rapportere inn!

For å enklere komme i kontakt med speidere fra utlandet anbefaler vi at dere også registrerer dere på nettsiden til WOSM "the World JOTA-JOTI Team" http://jotajoti.info/

Disse nettsidene

Innholdet på jotajoti.no er et samarbeidsprosjekt mellom alle norske speidere som deltar i JOTA-JOTI. Du kan hjelpe til med å fornye, oppdatere og forbedre informasjonen du finner her. Har du noe som du mener burde ligget her? Vi tar gjerne gjerne i mot bilder og reportasjer fra tidligere års JOTA-JOTI arrangementer. Send i så fall en e-post til bente@kmspeider.no .